🌍Jsme autorizovaný prodejce Green Cell v ČR | 🔋Cena dopravy od 39Kč 🚚 Objednávky od 1500,- Doručení do Balíkovny - Zásilkovny - PPL – Balík na poštu – ZDARMA! 🚚 | 😉

Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pa 10.00 - 18.30
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
31.10.2022
Cestovní nabíječka – jak vybrat?
Cestovní nabíječka – jak vybrat? 31.10.2022 Technické zajímavosti a informace... Bez ohledu na to, jak často nebo jak daleko cestujete, v... číst celé
17.10.2022
Jak dlouho vydrží baterie elektrokola?
Jak dlouho vydrží baterie elektrokola? 17.10.2022 Technické zajímavosti a informace... Elektrokolo je široká škála úspor – čas, amortizac... číst celé
05.10.2022
Jak vybrat měnič do auta?
Jak vybrat měnič do auta? O produktech... Spotřební elektronika je s námi prakticky neustále a my potřebujeme zdroj energie, který zajis... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Možností platby a dopravy

 

         Levne-baterky.cz na Firmy.cz

 

Možnosti platby a dopravy

               Přátelský e-shop Česká pošta

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
    • ………….. případně jmenujte další
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Cestovní nabíječka – jak vybrat?
Cestovní nabíječka – jak vybrat?
Bez ohledu na to, jak často nebo jak daleko cestujete, ve vašem kufru nebo příručním batohu určitě budete mít cestovní nabíječku...V závislosti na tom... číst celé
Jak zvýšit dojezd elektrokola?
Jak zvýšit dojezd elektrokola?
Popularita elektrokol roste sezónu od sezóny. Není divu – díky podpoře baterie s ním bez větší námahy urazíme i delší trasu. Možná se ale ptáte, jak p... číst celé
Jak dlouho vydrží baterie elektrokola?
Jak dlouho vydrží baterie elektrokola?
Elektrokolo je široká škála úspor – čas, amortizace auta, nervy (není třeba stát v zácpách). Nicméně stojí za zvážení – jak dlouho vydrží baterie elek... číst celé
Jak vybrat měnič do auta?
Jak vybrat měnič do auta?
Spotřební elektronika je s námi prakticky neustále a my potřebujeme zdroj energie, který zajistí nepřetržitý provoz našich zařízení. Ne vždy k němu vš... číst celé

NajduZboží.cz

Kde nás najdete
Bavorská 856/14, Areál Mototechna, Stodůlky. 155 00 Praha 5
 

Kontaktní informace
Logo
Alex Morgovskyi
Alex Morgovskyi
Po-Pa 10.00 - 18.30
Všechna práva vyhrazena Levne-Baterky.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz