Oznamujeme, že v termínu od 04.7. do 08.7.2021 nebude z důvodu firemní dovolené probíhat expedice objednávek! Berte prosím na vědomí, že objednávky přijaté do pátku 01.07. 12:00hod. budou vyexpedované. Všechny objednávky přijaté od pátku 01.07 12:00hod. budou odeslané po dovolené. 

Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pa 9.00 - 18.00
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 000 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
09.05.2022
Nejvýkonnější nabíječka v malém těle. Objevte technologii GaN!
Nejvýkonnější nabíječka v malém těle. Objevte technologii GaN! 09.05.2022 Technické zajímavosti a informace... Neuběhne ani měsíc, kdy by... číst celé
06.05.2022
Jakou powerbanku si vzít do letadla?
Jakou powerbanku si vzít do letadla? 06.05.2022 Technické zajímavosti a informace... Stále častěji se rozhodujeme pro cestu letadlem. To ... číst celé
04.05.2022
Dvojnásobná výdrž baterie – podívejte se, jak toho můžete dosáhnout...
Dvojnásobná výdrž baterie – podívejte se, jak toho můžete dosáhnout... 04.05.2022 Technické zajímavosti a informace...   celý článek číst celé
Zobrazit všechny novinky
Možností platby a dopravy

 

         Levne-baterky.cz na Firmy.cz

 

Možnosti platby a dopravy

               Přátelský e-shop Česká pošta

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • ……… v případě externích e-mailových nástrojů nezapomeňte doplnit případné další údaje jako jméno a příjmení; telefonní číslo; adresu bydliště apod. (newsletterový nástroj od Eshop-rychle zpracovává jen e-mailovou adresu)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru ……… (Pokud využíváte např. Externí mailingový nástroj.)
    • Marketingová agentura ……… (Pokud se vám stará o emailing kompletně marketingová agentura.)
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Nejvýkonnější nabíječka v malém těle. Objevte technologii GaN!
Nejvýkonnější nabíječka v malém těle. Objevte technologii GaN!
Neuběhne ani měsíc, kdy bychom neslyšeli o nových nabíječkách či telefonech, které umí nabíjet desítky wattů za hodinu. Znáte ale technologii GaN? Ta ... číst celé
Jakou powerbanku si vzít do letadla?
Jakou powerbanku si vzít do letadla?
Stále častěji se rozhodujeme pro cestu letadlem. To platí jak pro cesty na dovolenou, tak pro kratší víkendové cesty. Často si s sebou musíme brát naš... číst celé

NajduZboží.cz

Kde nás najdete
Bavorská 856/14, Areál Mototechna, Stodůlky. 155 00 Praha 5
 

Kontaktní informace
Logo
Alex Morgovskyi
Alex Morgovskyi
Po-Pa 9.00 - 18.00
Všechna práva vyhrazena Levne-Baterky.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz