Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pa 9.00 - 19.00
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 999 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
24.01.2021
STĚHUJEME SE!!!
Vážení zákazníci. Od pondělí 25.01.2021 bude internetový obchod Levné-baterky nově přestěhován na adresu: Armády 245/5, 155 00, Praha. Na provoz e... číst celé
11.10.2020
Nově možnost vyzvednutí na „Zásilkovně“…
Zákazníci Levne-Baterky.cz si budou moci nově vyzvednout zásilky v „Zásilkovně“    Co je Zásilkovna? Zásilkovna je široká dodavatelská síť s více n... číst celé
28.11.2019
Balíkovna - Kam to máte nejblíže?
Kam to máte nejblíže? Do konce roku 2019 vám nabídneme přes 400 expresních výdejních míst. V dalším roce plánujeme síť ještě rozšířit. Najít B... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Možností platby a dopravy

Možnosti platby a dopravy

               Přátelský e-shop Česká pošta

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jak používat baterii, nebo se postarejme o srdce notebooku...
23.05.2021 Novinky
Jak používat baterii, nebo se postarejme o srdce notebooku...
Baterie je příslušenství, které odlišuje počítač od notebooku. Díky sadě lithium-iontových nebo lithium-polymerových článků je počítač mobilní. Díky t... číst celé
Lithium-iontová baterie - vše, co o ní potřebujete vědět
20.05.2021 Novinky
Lithium-iontová baterie - vše, co o ní potřebujete vědět
Jak dobře víte, lithium-iontová technologie je naším chlebem a máslem. Ne každý si však je vědom toho, jak je to v životě každého běžné. Lithium-ionto... číst celé
4 škodlivé návyky, kterých se můžete zbavit investováním do powerbanky notebooku
10.05.2021 Novinky
4 škodlivé návyky, kterých se můžete zbavit investováním do powerbanky notebooku
V tomto článku se dozvíte: jak správně vybrat powerbanku pro svůj notebook, a proč je powerbanka dobrá investice pro majitele notebooků… číst celé

NajduZboží.cz

Kde nás najdete
Armády 245/5, 155 00, Praha 5
 

Kontaktní informace
Logo
Alex Morgovskyi
Alex Morgovskyi
Po-Pa 9.00 - 19.00
Všechna práva vyhrazena Levne-Baterky.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz