Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pa 9.00 - 18.00
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 999 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
24.01.2021
STĚHUJEME SE!!!
Vážení zákazníci. Od pondělí 25.01.2021 bude internetový obchod Levné-baterky nově přestěhován na adresu: Armády 245/5, 155 00, Praha. Na provoz e... číst celé
11.10.2020
Nově možnost vyzvednutí na „Zásilkovně“…
Zákazníci Levne-Baterky.cz si budou moci nově vyzvednout zásilky v „Zásilkovně“    Co je Zásilkovna? Zásilkovna je široká dodavatelská síť s více n... číst celé
28.11.2019
Balíkovna - Kam to máte nejblíže?
Kam to máte nejblíže? Do konce roku 2019 vám nabídneme přes 400 expresních výdejních míst. V dalším roce plánujeme síť ještě rozšířit. Najít B... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Možností platby a dopravy

Možnosti platby a dopravy

               Přátelský e-shop Česká pošta

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jakou zvolit náhradní baterii pro MacBook Pro 13"?
28.03.2021 Novinky
Jakou zvolit náhradní baterii pro MacBook Pro 13"?
V tomto článku se dozvíte: Jak rozpoznat, že Apple MacBook Pro 13" potřebuje novou baterii? Co charakterizuje baterie Green Cell pro notebooky MacBook... číst celé
Nejlepší vychytávky na cestu autem
14.03.2021 Novinky
Nejlepší vychytávky na cestu autem
Zavazadla v kufru, navigace nastavená, pásy zapnuté, a hurá na výlet či dovolenou! Jste ale opravdu dobře připraveni? Vydrží vám baterie v telefonu na... číst celé
Jak na opakovanou kalibraci baterie v notebooku s Windows?
28.02.2021 Novinky
Jak na opakovanou kalibraci baterie v notebooku s Windows?
Kapacita baterie ve vašem notebooku postupem času klesá, to jste si nejspíše již všimli. Naštěstí můžete jednou za čas baterii opět zkalibrovat a vrát... číst celé
Proč stojí za to vyměnit běžné baterie za dobíjecí?
21.02.2021 Novinky
Proč stojí za to vyměnit běžné baterie za dobíjecí?
Máte velkou spotřebu baterií do různých spotřebičů nebo hraček? Vyzkoušejte nabíjecí baterie! Jsou ekologičtější a v dlouhodobém horizontu i finančně ... číst celé

NajduZboží.cz

Kde nás najdete
Armády 245/5, 155 00, Praha 5
 

Kontaktní informace
Logo
Alex Morgovskyi
Alex Morgovskyi
Po-Pa 9.00 - 18.00
Všechna práva vyhrazena Levne-Baterky.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz